Betalings en verzendvoorwaarden

Betalings en verzendvoorwaarden.


Na bestelling zal LadiesCandy een betaalverzoek sturen of wachten op de betaling per paysafecard of overmaking.


Wanneer er tegelijk bij meer dan 1 dame besteld wordt, worden er dubbele verzendkosten berekent.

Opties voor betaling:

1. Betaalverzoek: LadiesCandy stuurt een betaalverzoek van het openstaande bedrag na ontvangst van bestelling. (Klanten uit Nederland)
2. Vooraf overboeken: LadiesCandy stuurt de gegevens om het openstaande bedrag over te maken na ontvangst van bestelling. :(Klanten uit Nederland en Overige)
3. Paysafcard: LadiesCandy neemt de bestelling in verwerking, na onvangst van de code van een paysafcard van het openstaande bedrag. (Klanten uit Nederland en Overige)

Opties voor Verzending.

1. Brievenbus post: Alle pakketjes welke door een brievenbus kunnen, worden verstuurd via normale brievenbuspost..
2. Pakketpost: Alle pakketjes welke niet door een brievenbus kunnen, worden verstuurd via pakketpost..
3. Postafhaalpunt: Alle pakketjes welke de klant niet thuisgestuurd wilt/kan krijgen, worden verstuurd naar een postafhaalpunt..

LadiesCandy kan niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of beschadiging, mocht het toch voorkomen dan willen wij graag foto's hoe dit is ontvangen.
Het kan voorkomen dat de post er langer over duurt dan normaal om je pakket bij je te bezorgen, hier kan LadiesCandy niks aan doen. In geval van items zoals plas en caviar is dit risico voor de klant.

Brievenbuspost zonder track and trace.. (in geval van verlies of niet aankomen van hetgeen wat verstuurd is kan LadiesCandy niks voor je betekenen)

Normale pakketpost met track and trace, kies dan voor Postpakket aangetekend. (zo kunnen we in geval van verlies je pakket traceren en voor een juiste oplossing zorgen)
Klant ontvangt een track and trace bij Postafhaalpunt via de mail. (verzending in Nederland)

Klant is zelf verantwoordelijk voor het geven van de juiste gegevens voor verzending.